Carbon

Anti-stres madrac s dvije tvrdoće

€456,75 (3.441,38 kn)
Izračun prema tečaju 1 EUR:
7,5345 kn
€26,54 (200,00 kn)


Anti-stres madrac s dvije tvrdoće

Dvije strane madraca Carbon, obložene različitim materijalima, nude ti maksimalnu udobnost koju mogu pružiti pjenasti materijali. Madrac je s jedne strane obložen 3D memory pjenom koja "pamti" konture tijela, savršeno mu se prilagođavajući. S druge strane se nalazi obloga od HR pjene koja osigurava optimalnu potporu tijela, svjež san i veću tvrdoću ležaja. Jezgra je izrađena od anthracit PU pjene.

Dvije tvrdoće za udobnost u paru

Ako se par ne može složiti oko tvrdoće madraca predlažemo opremanje bračnog kreveta s dva Carbon madraca. Tako svatko može odabrati omiljenu stranu madraca!

Sedam zona za bolju potporu

Imaš problema s bolnim dijelom tijela? Jezgra oblikovana prema sedam ergonomskih zona tvog tijela pružit će optimalnu potporu od glave, vrata i ramena, preko torza i kukova, sve do koljena i stopala.

Meditiraj u snu

Navlaka od Carbon tkanine obogaćena je ugljičnim vlaknima koja stvaraju anti-stresni i anti-statički učinak, pomažuči u uklanjanju negativne energije iz tijela.

Značajke

Jezgra od profilirane HR pjene

Jezgra je izrađena od izuzetno prozračne i fleksibilne hladno lijevane pjene oblikovane u sedam zona

Obloge od Anthracit PU pjene

inovativna poliuretanska pjena znatno elastičnija i prozračnija od klasične PU pjene

Visco-elastična pjena

Pjena razvijena za astronaute pamti konture tvog tijela, postajući mekanija tamo gdje je tvoje tijelo toplije. To je posebno bitno za opuštanje bolnih dijelova tijela.

Sedam zona

Jezgra oblikovana tako da optimalno podupire sedam ključnih zona tvog tijela - glavu, vrat, ramena, torzo, kukove, koljena i stopala.

Higijensko pakiranje

Madrac je zaštićen čvrstim najlonskim pakiranjem, pa će dok putuje do tvog doma ostati čist i netaknut.

Madrac 24 cm visine

Ukupna visina 24 cm

Navlaka od Carbon tkanine

Tkanina obogaćena ugljičnim vlaknima koja stvaraju anti-stresni i anti-statički učinak, pomažuči u uklanjanju negativne energije iz tijela. Navlaka je skidiva i kemijski periva perkloretilenom.

Detalji