Saznajte koji saloni rade u srijedu, 17.04. Hespo saloni

OTVORENI NOVI HESPO SALONI SNOVA!

Tražite mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba za savršen san, dobiti stručan savjet kako da odaberete idealan madrac i sve to mirno isprobati u prekrasnom interijeru, punom...

Tražite mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba za savršen san, dobiti stručan savjet kako da odaberete idealan madrac i sve to mirno isprobati u prekrasnom interijeru, punom dekoracija koje možete i kupiti za svoju spavaću sobu? Ne tražite dalje – Hespo je otvorio nove salone snova.

Nakon tri desetljeća bogatog iskustva u proizvodnji madraca, kreveta, spavaćih soba i ostalog asortimana za spavanje, Hespo je diljem Hrvatske otvorio svoje salone koji se s pravom zovu saloni snova. Ne samo da nude sve što vam ikada može zatrebati za kvalitetan san, već i samo uređenje salona izgleda kao iz snova, čime potraga za idealnim madracem od napornog iskustva postaje pravo uživanje.

Madraci od pjene, s oprugama, lateksom, tvrdi, mekani, „nešto između“… Što god poželite, budite sigurni da ćete ovdje pronaći, a jedinstvena Zona udobnosti pruža mogućnost da sve u miru isprobate, bez onog neugodnog osjećaja ležanja nasred dućana dok vas drugi gledaju.

Ako niste sigurni što trebate, ne brinite. Naši prodajni savjetnici imaju sve informacije koje vam trebaju, kao i odgovor na pitanje svih pitanja - koji madrac je najbolji za vas.

Ponuda kreveta u Hespo salonu snova nimalo ne zaostaje za ponudom madraca. Drveni, tapecirani, sa spremnikom ili bez, popularni boxspring kreveti… Čeka vas zaista širok izbor atraktivnih kreveta visoke kvalitete, kao i mogućnost da odaberete boje, materijale i dimenzije koje će vašu spavaću sobu učiniti savršenim mjestom za odmor.

Tu su i nadmadraci, podnice, jastuci, kompletne spavaće sobe, kao i velik izbor prekrasnih By-Boo dekoracija koje će svaku spavaću sobu pretvoriti u oazu uživanja, a uljepšat će i vaš dnevni boravak.

Hespo saloni snova nalaze se na ovim adresama:

Zagreb, Avenija Dubrovnik 14 (Ambienta)

Zagreb, Rudolfa Kolaka 14 (Supernova Dubrava)

Zagreb, Gundulićeva 7

Split, Put Brodarice 4 (nasuprot Jokera)

Split, Ruđera Boškovića 18a (Prima 3)

Rijeka, Martinkovac 127

Pula, Bože Gumpca 32

Šibenik, Stjepana Radića 139a, Vidici

Osijek, Svilajska 36 (TC Emmezeta)

Varaždin, Optujska 43

Prelog, Kralja Zvonimira 38

Posjetite vama najbliži jer dobri dani počinju noću, a dobar san u Hespo salonu.

Povezano