Otkrijte sve prednosti online konfiguratora kreveta

Protekla godina donijela je nam je svima mnoge promjene u životima, a jedna od najpozitivnijih stvari, po našem mišljenju je digitalizacija i mogućnost da mnoge stvari obavimo online iz udobnosti svoga doma. I upravo zbog toga predstavljamo vam novu opciju na našim web stranicama - konfigurator kreveta koji vam omogućava vizualizaciju željenog kreveta u vašem domu.

 

Što to znači?
To znači da sami možete kreirati krevet koji želite, vidjeti njegov izgled, cijenu te isprobati kako bi on izgledao u vašem prostoru.

Prvi korak kojeg morate napraviti je otići na našu web stranicu i u rubrici kreveti izabrati krevet koji vam se najviše sviđa.
Drugi korak je odabrati dimenziju kreveta, a zatim i materijal. Automatski na slici s desne strane, pojavit će vam se krevet u željenoj boji i dimenziji. Ako ste odabrali neki od boxspring kreveta, s desne strane odmah će vam se pojaviti konačna cijena, a ako ste odabrali tapecirani okvir kreveta, onda odaberite i vrstu madraca te opcionalno i nadmadrac.

Ova opcija izuzetno je zgodna za testiranje boja i visine madraca. Naime, često si kupci teško mogu dočarati kako izgleda boja materijala kada ju vide malenu na kvadratiću tkanine. Ova opcija omogućava vam brzinsko testiranje svih boja kako biste lako pronašli ono što vam se najbolje uklapa u prostor.

Ovo je i izvrsna kontrola visina. Naime, mnogi žele visoke madrace, no ne mogu si dočarati koliko takav madrac povisi krevet.
Igrajte se, dodajte i oduzimajte madrace, nadmadrace, mijenjate boje i sve to testirajte u vlastitom prostoru.

Kako?

Ako malo bolje pogledate konfigurator uočit ćete da na slici postoji jedan kvadratić s oznakom AR. Kada kliknete na taj kvadratić otvorit će vam se prozor s QR kodom kojeg možete očitati na svom pametnom telefonu ili tabletu. Skenirajte QR kod ili otvorite vezu na vašem uređaju te usmjerite ga na prostor gdje želite smjestiti krevet.

Jel to to? 

Je! Onda kupnju možete u potpunosti obaviti online na našoj web stranici ili pak posjetiti neki od naših salona (link na popis salona) te još jedanput uživo provjeriti sve materijale i dimenzije s našim prodajnim savjetnicima.

Detalje o upotrebi web konfiguratora možete pogledati u našem videu na YouTube kanalu.

Ovaj članak pripada seriji Sve o uređenju spavaće sobe.