Nova Hespo linija krevetića za kućne ljubimce

I naši ljubimci zaslužuju maksimalnu udobnost, baš zbog toga Hespo je pokrenuo liniju krevetića za kućne ljubimce

Svi članovi obitelji, pa i oni četveronožni, trebaju svoje udobno i sigurno mjesto za odmor. Upravo zbog toga, Hespo je za vaše kućne ljubimce s posebnom pažnjom osmislio liniju udobnih mekanih krevetića koje će vaši ljubici zasigurno voljeti. Hespo krevetići dolaze u dvije dimenzije i u nekoliko različitih uzoraka tkanine kako bi se uklopili s bojama i teksturama u vaš interijer. 

Hespo krevetiće za ljubimce voljet će cijela obitelj, a osmišljeni su tako da se uklope u svaki interijer te da savršeno pašu vašem Hespo tapeciranom krevetu, ali i garnituri u dnevnom boravku.
Manja dimenzija krevetića 60x45 cm predviđena je za mace i manje pse, dok je veća dimenzija 80x60 cm namijenjena srednjim i velikim četveronožnim ljubimcima. 

Pri osmišljavanju krevetića Hespovi stručnjaci vodili su računa o maksimalnoj udobnosti, ali i o održivosti. Svi krevetići za kućne ljubimce u cijelosti su nastali iz materijala zbog kojih se okoliš nije dodatno zagađivao. To znači da su skrojeni od dijelova punjenja i tkanina koji su proizvodni višak, a i dalje su to novi, udobni i kvalitetni materijali.

Osim što će dizajnom uljepšati bilo koji ambijent, Hespo krevetić za kućne ljubimce vrlo se lako prenosi, pa ga jednostavno sa sobom možete ponijeti i na put.

Našu ponudu krevetića u rozoj, plavoj, bež i tamno sivoj varijanti možete naručiti i preko webshopa. Evo linka.

Ovaj članak pripada seriji Sve o spavanju za djecu.